Antena Căutare

VIDEO! Femeia injunghiata din Calarasi, despre incident: "Am simtit o intepatura"

"Am stiut ca daca nu ma pastrez tare nu am nicio sansa sa supravietuiesc!" Este una dintre marturiile facute de Mari, fata de numai 22 de ani, injunghiata saptamana trecuta in Calarasi. De pe patul de spital, Mari ne-a povestit tot cosmarul prin care a trecut. Dorinta imensa de a trai a tinut-o in viata.

"Am simtit ca vine in spatele meu, m-a luat in brate, mi-a pus mana dreapta la gura, iar cu stanga m-a injunghiat. Am simtit o intepatura"


Mari isi aminteste cu lux de amanunte tot cosmarul. A simtit cum se stinge usor, dar n-a vrut sa abandoneze lupta. Se gandea doar la cei dragi. Pentru ei a luptat sa traiasca.

Atunci a decis sa reactioneze.

"Am strigat ajutor, ajutor! M-a injunghiat! El a fugit printre blocuri pe acolo", povesteste victima.

Apoi si-a sunat parintii, iar de aici nu-si mai aminteste decat ca a ajuns la spital. A trecut printr-o operatie foarte dificila care a durat patru ore. Cand s-a trezit, si-a amintit in detaliu tot ce i s-a intamplat.

Nu i-a cerut nimic, nu i-a luat nimic, n-a vrut decat sa-i faca rau. Mai grav este ca e foarte posibil ca Mari sa nu fie singura sa victima. Anul trecut au mai existat doua cazuri foarte asemanatoare.

La mai bine de o saptamina de la atac, agresorul este inca in libertate. Dar Mari are lucruri mai importante la care sa se gandeasca.

"In momentul in care am grabit pasul mi s-a parut suspect ca si el a grabit pasul. Am simtit ca vine in spatele meu, m-a luat in brate, mi-a pus mana dreapta la gura iar cu stanga m-a injunghiat. am simtit o intepatura. Nu stiam ce se intampla. Atunci am incercat sa-i trag mana de la gura, am reusit si am inceput sa tip. Nu am apucat sa il vad foarte bine, era si intuneric. Nu i-am vazut fata, decat ca era tuns scurt, mai brunetel mi s-a parut mie. Un tricou negru si bermude",
mai spune aceasta.

Coincidenta cutremuratoare: suspectul opereaza in modul cutitarului de anul trecut, care este condamnat

Cazuri asemanatoare au fost inregistrate anul trecut, in 2010, in toamna. La vremea respectiva, o fata insarcinata in 5 saptamani si-a pierdut viata. Nu imediat dupa ce a fost injunghiata, ci la un interval de cateva luni.

Tot in aceeasi perioada a mai fost injunghiata o tanara de 17 ani, dar aceea se simte bine, nu a avut probleme de sanatate foarte grave.

"A fost arestat la vremea respectiva un barbat. Procesul este in plina desfasurare, dar, surpriza, la un an dupa aceste incidente a aparut acest caz. Modul de operare este identic. Fara niciun fel de motiv, ataca in plina strada. Motivul nu este jaful. Nu este un motiv sexual. Pur si simplu ataca fara niciun motiv!

Mai mult, semnalmentele atacatorului de anul trecut, cu cele ale celui de anul asta sunt identice: 1,75 - 1,80 m, intre 20 si 30 de ani, constitutie atletica.

Sa speram ca cel care se afla in inchisoare sa fie adevaratul vinovat pentru cele intamplate anul trecut, iar acum sa-l prinda cel mai repede pe cel care a infaptuit faptele astea"
, a povestit una din colegele victimei, jurnalist local.



VIDEO! Aglomeratie la munte in weekend... VIDEO! Presedintele Comisiei de Industrii: Sistemul energetic a fost adus la limita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x