Antena Căutare

VIDEO: Harlem Shake a ajuns in cimitirele din Sibiu. Mai multi tineri s-au dezlantuit printre morminte

Harlem Shake printre morminte... Dupa licee si camine studentesti, dansul a ajuns si in cimitir. Printre cruci, membrii unei trupe locale din Sibiu se misca lasciv din dorinta de a promova Romania. Reteta e simpla. L-au luat pe Dracula si l-au invatat dansul. Au filmat totul si au postat show-ul pe Internet. Numai ca imaginile au ajuns la Politie. Iar acum ar putea fi cercetati pentru profanare de morminte.

Isteria Harlem Shake nu tine cont de loc. Asa ca dansul nebun misca haotic trupurile fanilor si printre cruci, intr-un cimitir din Sibiu. Aventura nocturna e inregistrata si apoi postata pe Internet. Unde ajunge rapid sub ochii curiosilor de toate varstele.

Ceea ce pentru tineri inseamna distractie maxima, pentru altii e scandalos. Mai ales ca unul dintre protagonisti e angajat la stat. Si nu oriunde, ci la Directia de Tineret si Sport a judetului. Unde e inspector. In timpul liber, insa, promoveaza imaginea Romaniei, cum se pricepe mai bine.

Doar ca exista o problema. Faptele intrunesc elementele constitutive ale infractiunii de profanare de morminte.

Dupa ce au dat lovitura cu dansul lor printre cruci, protagostii s-au gandit ca e mai bine sa scoata filmuletul de pe Internet.

LI SE REFUZA A DOUA SANSA: Fostii puscariasi reusesc sa-si gaseasca un loc de munca doar la negru... Laptele este bun: inca o situatie in care numele Romaniei a fost fals implicat intr-un scandal din industria alimentara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x