Antena Căutare

VIDEO! Hot deghizat intr-un medic la un spital din Iasi

Un pacient al unui spital din Craiova s-a trezit si fara bani si fara pijamale in urma unui control. Ce nu stia batranul era faptul ca asa-zisul medic era de fapt un hot inventiv. Insa, surpriza a venit si din partea celui jefuit, care nu avea decat cativa lei in buzunarul pijamalei.

Barbatul era singur cand asa-zisul medic a intrat in salon. La prima vedere nu a dat nimic de banuit. Era imbracat intr-un halat alb si avea un stetoscop la gat. Totusi, a simtit ca ceva este in neregula.

Hotul insa pregatise discursul la fel de bine cum isi pregatise si planul. I-a spus omului ca este medic rezident si trebuie sa-si faca rondul. Omul si-a dat apoi seama ca presupusul medic se facuse nevazut, cu tot cu bluza. Nici hotul nu a fost mai norocos. Prada n-a fost pe masura asteptarilor.

Medicii ridica din umeri. Spun ca la urechile lor nu a ajuns nicio plangere si ca oricum nu au ce sa faca. Ceilalti pacienti stau insa acum cu teama ca si ei pot fi pradati in orice moment. Mai ales ca hotul a ales sa dea lovitura in plina zi.

Pana acum, pacientul nu a depus nicio plangere, iar sansele ca hotul sa fie prins sunt minime. Ceilalti bolnavi stau cu ochii-n patru pe bunurile lor.


VIDEO! Hunedoara: Bolnav transportat cu sania pana la salvare... Craiova: In saloanele Spitalului Filantropia ploua peste paturile pacientilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x