Antena Căutare

VIDEO! Lucrarile la Catedrala Mantuirii Neamului, fara pauza

Banii de la Guvern impulsioneaza lucrarile de la Catedrala Mantuirii Neamului. De putina vreme, pe santierul din spatele Palatului Parlamentului muncitorii lucreaza aproape fara pauza. Cladirea va fi una impresionanta. Lata cat un teren de fotbal si inalta de 125 de metri. Intreg ansamblul Catedralei Mantuirii va inghiti aproape 200 de milioane de euro."S-au turnat deja in jur de 10 % din peretii mulati, care vor fi pe o suprafata de 365 de metri liniari, la o adancime de 25 de metri", a precizat inginerul Danut Grigoras, sef de santier.

Fundatia cladirii principale, care cuprinde doua sali polivalente cu o capacitate de o mie de persoane fiecare, va fi gata pana la sfarsitul anului. Intreg ansamblul catedralei va cuprinde patru cladiri dintre care trei vor fi destinate pelerinilor.

Catedrala va respecta intru-totul canoanele bisericilor ortodoxe. Fatada va fi indreptata spre rasarit, va avea forma de cruce iar inaltimea va fi egala cu lungimea.

Catedrala Mantuirii, va fi cu aproape 50 de metri mai inalta decat Palatul Parlamentului. La slujbe vor putea lua parte 5.000 de pelerini.

Medicii de familie ameninta cu proteste... S-au surpat 60 de metri patrati din faleza Eforie Sud. Autoritatile au inchis zona!...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x