Antena Căutare

VIDEO! Masini distruse de zapada in Galati

Zapada nu mai cade din nori, ci de pe acoperisuri. Iar daunele provocate cresc pe zi ce trece. La Galati, o astfel de avalansa a facut pagube de cateva mii de euro intr-o fractiune de secunda. Un incident asemanator s-a petrecut si in Mehedinti.

In ciuda pagubelor, acest barbat se poate considera norocos. Cu doar cateva minute inainte ca masina sa sa se transforme intr-un morman de fiare, omul parcase in fata blocului.

Caderea de zapada a mai avariat doua masini parcate. Din fericire, tot fara victime. Oamenii spun ca blocul este inca in garantie si vor sa ceara socoteala constructorului.

Potrivit legii, insa, responsabilitatea pentru zapada sau turturii formati pe acoperisuri apartine doar proprietarilor. O va simti pe pielea sa o persoana din Mehedinti, unde s-a intamplat in aceasta dimineata un accident asemanator.

VIDEO! Mircea Badea ii da dreptate lui Giovani Becali pentru ca a facut scandal la tribunal... Vasile Cepoi, secretar de stat in Sanatate: Speram ca in doua zile sa avem medicamentele in tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x