Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea baga spaima in romanii care nu protesteaza

Mircea Badea a marcat cu cruzime modul in care realitatea celor ce nu au motive sa protesteze astazi se poate transforma intr-o singura clipa intr-o lupta cu moartea.

Mircea Badea a vorbit la In Gura Presei si despre tinerii care nu simt nevoia sa iasa in Piata Universitatii, pe motiv ca au laptop si bani de film.

Vedeta Antenei 1 i-a comparat pe acestia cu Chuck Norris: "tinerii au senzatia ca sunt Chuck Norris si sunt stapanii Universului" si le-a zugravit cateva scenarii ipotetice ce i-ar transforma rapid in oameni disperati si numai buni de iesit in Piata Universitatii.

"Sa presupunem cateva situatii de viata prin care multi dintre noi trec. De exemplu, faci leucemie sau cancer. Se poate sa te agiti. Lasi un pic laptop-ul din brate, nu-ti mai arde exact sa mergi la film si te duci sa vezi cum faci sa nu mori, avand leucemie."

In continuare, Mircea Badea explica cum acestia s-ar confrunta cu ineficienta sistemului sanitar,cu lipsa ajutorului de stat ceea ce ii va impinge la gesturi extreme: vanzarea laptop-ului si chiar organizarea teledoanelor pentru a ramane in viata.

Mircea Badea imagineaza si o alta situatie dramatica care i-ar face pe cei multumiti astazi sa devina nemultumitii de maine:

"Presupunem ca, intr-o zi, cine stie, vei avea niste plozi. Poate unul dintre ei se naste cu handicap. Se intampla. Te vei uita in jur dupa ajutor, inclusiv la statul roman. Nu? Banii de flori pe care ti-i permiti din cand in cand s-ar putea sa nu fie foarte utili. Dupa care, vei vrea sa il dai pe ala micu' la scoala sa ti-l invete, sa ti-l educe. Ce sa vezi? Niste invatatori, niste profesori din aia platiti de mizerie."

Sebastian Lazaroiu: Nu este treaba presedintelui sa intervina intr-o problema de competenta MAI... FOTO! Cum a aratat a 5-a zi de proteste: Orban, huiduit de manifestanti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x