Antena Căutare

VIDEO! Petrosani: Un baietel de numai 3 ani, operat din greseala la o alta mana

Un doctor care nu face diferenta dintre stanga si dreapta a chinuit degeaba un copil de numai trei ani din Petrosani. Baietelul a fost operat din greseala la mana stanga, desi avea o ruptura de ligament la mana dreapta.

Timp de o ora, parintii lui Alexandru au asteptat cu emotie ca baietelul lor sa iasa din operatie. Au incremenit cand l-au vazut bandajat la mana stanga. Copilul trebuia operat la degetul mare de la mana dreapta.

O demonstra clar radiografia, o demonstrau si durerile copilului. Insa pe fisa medicala - surpriza: scrie negru pe alb ca Alexandru trebuia operat la mana sanatoasa. Parintii cred ca cineva a schimbat fisa medicala, ca sa mai stearga din vina medicului. Nimeni nu stie ce s-a intamplat astazi in sala de operatii si cum a ajuns mana stanga sub bisturiu.

Dupa ce a operat cu succes o mana perfect sanatoasa, medicul a mai taiat o data. A decis din proprie initiativa ca Alexandru trebuie operat de fimoza. Revoltati, parintii isi cer dreptate in justitie.Medicul Sorin Bratila va raspunde in fata Colegiului Medicilor pentru faptele sale. Parintii au depus si o plangere la Politie, in care il acuza pe doctor de vatamare corporala.

VIDEO! Accident socant pe DN 1. Un barbat, strapuns de sase tevi... VIDEO! CFR introduce vagoane pentru masinile personale ale calatorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x