Antena Căutare

VIDEO! Romanii s-au distrat copios de Halloween

Romanii au "adoptat" Halloween-ul de la americani si l-au imbunatatit! La noi, sarbatoarea tine trei-patru nopti, nu una! Dupa un weekend in care s-au distrat pe cinste, vrajitoarele, vampirii si fantomele au bantuit si azi noapte. Iar diseara o vor lua de la capat.

Odata cu lasarea intunericului, creaturi infricosatoare si-au facut aparitia pe strazile din Constanta. In loc sa-i terorizeze pe trecatori, s-au refugiat in cluburi.

Monstrii s-au distrat cot la cot cu personaje mai pitoresti. Vrajitoarele si vampirii de la malul marii nu au fost singurii care au sarbatorit anticipat Halloweenul. Si cluburile din Ploiesti au fost bantuite azi noapte.

Nu doar adultii s-au costumat aseara. Si copiii din Resita au intrat in pielea personajelor de poveste.

In aceasta seara, cei mici se vor costuma din nou. La fel vor face si cei mai multi dintre adultii care au sarbatorit deja Halloween-ul. Lor li se vor alatura cei mai rabdatori care nu s-au deghizat in serile trecute.

VIDEO! Masina incendiata de camatari in Targoviste... VIDEO! Un tanar fara permis, urmarit ca in filme de politie prin Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x