VIDEO! Romanii s-au distrat copios de Halloween

Romanii au "adoptat" Halloween-ul de la americani si l-au imbunatatit! La noi, sarbatoarea tine trei-patru nopti, nu una! Dupa un weekend in care s-au distrat pe cinste, vrajitoarele, vampirii si fantomele au bantuit si azi noapte. Iar diseara o vor lua de la capat.

Odata cu lasarea intunericului, creaturi infricosatoare si-au facut aparitia pe strazile din Constanta. In loc sa-i terorizeze pe trecatori, s-au refugiat in cluburi.

Monstrii s-au distrat cot la cot cu personaje mai pitoresti. Vrajitoarele si vampirii de la malul marii nu au fost singurii care au sarbatorit anticipat Halloweenul. Si cluburile din Ploiesti au fost bantuite azi noapte.

Nu doar adultii s-au costumat aseara. Si copiii din Resita au intrat in pielea personajelor de poveste.

In aceasta seara, cei mici se vor costuma din nou. La fel vor face si cei mai multi dintre adultii care au sarbatorit deja Halloween-ul. Lor li se vor alatura cei mai rabdatori care nu s-au deghizat in serile trecute.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri