Antena Căutare

VIDEO! Sechestrati in fata propriei case

Zeci de brasoveni au ramas aseara sechestrati, unii in propriile case, iar altii pe trotuarul din fata unei porti zavorate. Dincolo de aceasta poarta este singura cale de acces spre locuintele lor.



De cand se stiu brasovenii care locuiesc in imobilul din Piata Sfatului, numarul 24, au trecut prin curtea vecina pentru a ajunge la strada. Aceasta este singura cale de acces. De ceva vreme insa proprietarul imobilului de la numarul 23 le-a cerut oamenilor sa nu mai treaca prin curtea lui.

Cele doua tabere nu s-au inteles si au ajuns in fata judecatorilor care ar trebui sa gasesca un compromis. Desi magistratii nu au luat o decizie inca, proprietarul imobilului de la numarul 23 a incuiat aseara poarta, iar vecinii sai au ramas blocati, unii in strada, iar altii in case. Pentru ca politistii nu i-au ajutat in niciun fel, dupa sase ore de asteptare oamenii au spart lacatul de la poarta.







VIDEO! Bulgarul inchis 12 ani pentru spionaj a dat statul roman in judecata... Avertizare de furtuna pentru Bucuresti pana la ora 18:15...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x