Antena Căutare

Vrei să tai nucul din grădină? Gândeste-te de două ori! Riști o amendă de până la 10.000 lei

Nucul este o specie de pom protejată de lege în momentul de faţă. Astfel, cetăţenii au nevoie de autorizaţie pentru a-l tăia, chiar dacă se află în propria curte. Altfel riscă o amendă de până la 10.000 de lei.

Nucul este o specie de pom protejată de lege, în momentul de faţă. Astfel, cetăţenii au nevoie de autorizaţie pentru a-l tăia, chiar dacă se află în propria curte. În caz contrar, riscă o amendă de până la 10.000 de lei.

Cultura nucului din categoria pomi răzleţi (adică situaţi la distanţă unii de alţii) este reglementată în mod special de Legea pomiculturii nr. 348/2003. Potrivit acestui act normativ, tăierea nucilor răzleţi, indiferent de proprietar, se face în baza unei autorizaţii, potrivit realitatea.net.

Așadar, tăierea nucilor în lipsa autorizaţiei poate fi sancţionată de autorităţi cu amendă cuprinsă între 5.000 şi 10.000 de lei.

Tinerii care au peste 18 ani primesc 450 de lei de la stat! Ce condiții trebuie respectate?... Cutremur în judeţul Buzău, în această dimineaţă! Seismul a fost înregistrat la ora 5.45!...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x