Antena Căutare

Vremea 16 aprilie. Prognoza meteo anunță temperaturi scăzute

Vremea din 16 aprilie va continua sa fie calda, dar temperaturile scad simțitor in toata țara. Iata ce anuntă prognoza meteo pentru luni, 16 aprilie. 

Vremea din 16 aprilie va continua să fie caldă, dar temperaturile scad simțitor în toată țara. Iata ce anuntă prognoza meteo pentru luni, 16 aprilie.

Luni în continuare cald pentru această dată, chiar deosebit de cald în regiunile intracarpatice. Maximele se vor încadra între 17 și 27 de grade, mai coborâte în zonă litoralului, unde se vor situa între 10 și 14 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorări în jumătatea de vest, precum și în zonă de munte, unde doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe de scurtă durată. Vântul va suflă slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului, în Moldova și la munte. Dimineață în special în sud-estul tării, izolat va fi ceată.

Cum va fi vremea din 16 aprilie în București

În București, mâine, cald și frumos. Cerul va fi variabil, iar vântul va suflă slab și moderat. Dimineață, 7…9 grade și la amiază, 22…23 de grade. Tendința este de răcire continuă, urmând ca miercuri să plouă abundent

Prognoza meteo pentru 16 aprilie la munte

Și la munte, meterologii ANM anunță vreme frumoasă, luni, la munte, cu maxime de 23 de grade Celsius, iar minime de 9 grade Celsius. Cerul este parțial înnorat, iar vântul va sufla moderat. Tot de miercuri sunt așteptate ploi pronunțate și temperaturi scăzute.

De-a râsu'-plânsu'! Un hoț a spart un apartament, le-a furat bani proprietarilor şi... un câine de rasă: "Sub ameni... Legea îți permite! Cum poți să ieși la pensie mai devreme: Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești ca să te poți p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x