Căutare Live

Vremea 17 ianuarie București. Atmosferă închisă cu precipitații pe parcursul întregii zile

Vremea 17 ianuarie. În București, atmosfera se menține în închisă cu temperaturi scăzute. Vor predomina precipitațiile sub formă de ploaie și de lapoviță și se va depune polei.

Vremea 17 ianuarie. În București, atmosfera se menține în închisă cu temperaturi scăzute. Vor predomina precipitațiile sub formă de ploaie și de lapoviță și se va depune polei.

Pe 17 ianuarie, va continua să fie în vigoare informare meteo de vreme rea, emisă luni, valabilă la nivelul întregii ţări. În București, precipitaţiile se vor extinde treptat, iar vântul va bate moderat.

Citește și: Vremea pe Glob. Ținutul înghețat in care mâncătorii de carne crudă practică amorul ”kunik”

Maxima zilei nu va depăși 5 grade Celsius și este posibil să se înregistreze și temperaturi cu minus.

Cum va fi vremea 17 ianuarie în toată țara, mai ales în Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara și Craiova.

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Vremea se încălzește, dar ce ne așteaptă după va fi calvar! ANM a făcut anunțul!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri