Antena Căutare

Vremea de Pasti. Vezi prognoza meteo!

Sarbatorile Pascale sunt aproape, iar prognoza meteo pentru Romania anunta temperaturi de 16 - 17 grade Celsius. Insa vremea de Pasti va aduce, potrivit meteorologilor, si precipitatii pe arii extinse.

Zilele de Pasti vor sta, din punct de vedere meteorologic, sub semnul temperaturilor scazute si, temporar, al ploilor, ce pot avea si caracter de aversa, se arata in prognoza intocmita de catre Administratia Nationala de Meteorologie.

Sambata
, in Bucuresti cerul va fi temporar noros si vor exista conditii de ploaie in toata tara. Precipitatiile vor fi insa de scurta durata si vor fi insotite, cel mai probabil, de descarcari electrice. Temperaturile maxime nu vor depasi 21 - 22 de grade Celsius, iar cele minime vor fi de 9 - 10 grade Celsius.

In ziua de Paste vremea se va raci in toata tara si va ploua, in principal, in estul tarii. Cantitatile de apa vor depasi local 15 - 20 de litri pe metru patrat si izolat 30 de litri pe metru patrat.

La munte, temperaturile minime se vor mai situa, in medie, sub limita de inghet pana in 12-13 aprilie a.c. De asemenea, valorile termice maxime vor fi in crestere pana spre 15 aprilie, apoi vor avea variatii nesemnificative. Temporar, sunt asteptate precipitatii, predominant ploi, care pot avea si caracter de aversa, mai cu seama in perioada 14-16 aprilie si in jurul datei de 20 aprilie.

Vezi aici cum va fi vremea pe regiuni!

De 1 Mai vremea va fi frumoasa, dar nu suficient de calda pentru plaja, iar apa marii va fi mai degraba rece.

Foto: Intact Images

Primul serviciu SMURD in Alexandria, inaugurat de Arafat si MRU... Doua cutremure in Romania, la interval de cateva ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x