Antena Căutare

Vremea rea închide şi porturile de la Marea Neagră. Avertismentul autorităţilor

Potrturile de la Marea neagră au fost închise, vineri seară, din cauza vântului puternic. Deocamdată, măsura nu a fost luată şi în Portul Mangalia în care nu sunt programate operaţiui în orele următoare.

Potrturile de la Marea neagră au fost închise, vineri seară, din cauza vântului puternic. Deocamdată, măsura nu a fost luată şi în Portul Mangalia în care nu sunt programate operaţiui în orele următoare.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, vineri seară, au fost suspendate manevrele în porturile de la Marea Neagră.

Decizia a fost luată din cauza vântului puternic.

Deocamdată, măsura nu se aplică şi în Portul Mangalia în care nu sunt programate manevre în orele următoare.

Potrivit meteorologilor, judeţul Constanţa se află, până vineri, la ora 3.00, sub o avertizare cod galben de vânt puternic, cu rafale care pot atinge şi depăşi 65 de kilometri la oră.

De asemenea, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenţionare cod portocaliu care va fi valabilă de sâmbătă, de la ora 9.00 şi până duminică, la ora 15.00.

Astfel, în Capitală şi în judeţele Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Buzău, Prahova, Ilfov, Constanţa, Tulcea, Galaţi şi Vrancea ploile vor fi abundente şi se vor cumula cantităţi de apă importante, în general între 40 şi 60 de litri pe metru pătrat, iar pe arii restrânse peste 80-90 de litri pe metru pătrat.

Vântul va avea intensificări cu viteze care vor depăşi local 60 de kilometri la oră, iar începând din după-amiaza zilei de sâmbătă în Dobrogea va fi vânt puternic, cu peste 80 - 90 de kilometri la oră.

Minerul rănit la Mina Lupeni a murit: "Inima lui a refuzat să mai bată". A lăsat în urmă o fetiţă şi o soţie î... Horoscopul Zilei de 7 octombrie 2017. Persoanele născute în această zodie fac cunoştinţă cu o persoană deosebită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x