Antena Căutare

Vremea schimbă foaia de la o oră la alta! COD GALBEN de furtuni după călduri de 30 de grade. Anunțul ANM

Regimul termic continuă fie oscilant, anunță meteorologii. Vremea în general caldă, cu temperaturi care vor ajunge până la 29-30 de grade Celsius, va fi completată de episoade cu furtuni și ploi de vară, îndeosebi în partea de vest și sud-vest a țării.

Regimul termic continuă fie oscilant, anunță meteorologii. Vremea în general caldă, cu temperaturi care vor ajunge până la 29-30 de grade Celsius, va fi completată de episoade cu furtuni și ploi de vară, îndeosebi în partea de vest și sud-vest a țării.

Precipitațiile ar putea să apară si pe arii ceva mai extinse, arată prognoza de specialitate, publicată de Administrația Naţională de Meteorologie (ANM).

Judeţul Alba se află sub atenţionare Cod Galben de furtună, îm această după-amiază.

Este vizată zona de munte peste cota 1800 m şi localităţile Câmpeni, Abrud, Bistra, Roșia Montană, Vidra, Albac, Sohodol, Horea, Avram Iancu, Scărișoara, Gârda de Sus, Arieșeni, Vadu Moților, Ciuruleasa, Poiana Vadului.

Se vor semnala frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă care vor cumula 20-25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului.

Dă Like vieții! "Stop live la volan", petiția inițiată de Sonia Simionov, după tragedia din Ungaria. În urma a... Le serveau copiilor vin, pentru a-i adormi, și îi trezeau cu o cafea zdravănă. Totul, într-o grădiniță! Ce decizie au lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x