Antena Căutare

Vremea se incalzeste usor. Vezi prognoza pe trei zile!

Frigul din aceasta dimineata se mai lasa pana la pranz cand soarele si masa de aer cald vor reusi sa urce temperaturile peste cele cu care ne-am luptat in ultimele zile. Joi chiar va fi mai cald decat normal. Maximele vor atinge varfuri termice de 20, daca nu chiar 21 de grade. Din pacate insa, sfarsitul de saptamana ne readuce parfumul iernii in temperaturi. In plus, de vineri revin ploi in vestul, centrul si nordul tarii.


Temperatura in Bucuresti in sfarsit anunta o zi agreabila. Cele 16-17 grade anuntate de meteorologi vor veni si cu ore insorite, dar si cu un vant potolit, comparativ cu rafalelel care ne-au chinuit marti. Presiunea atmosferica nu are variatii de la 759 mm coloana de mercur, valoare doar putin sub cea de referinta.

VEZI PROGNOZA METEO PENTRU ZILELE CARE URMEAZA:

JOI (20 octombrie)
Vremea se va mentine predominant frumoasa si va continua sa se incalzeasca. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales in cursul noptii in regiunile vestice si nord-vestice, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 si 21 de grade, iar cele minime, in general, intre -2 si 8 grade. Izolat in zonele joase va fi ceata.

VINERI (21 octombrie)
Cerul va prezenta innorari in jumatatea de vest a tarii unde temporar va ploua. In rest, cerul va fi variabil, cu totul izolat este posibil sa ploua slab, iar dimineata si mai ales noaptea, in zonele joase local va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 20 de grade, iar cele minime intre 3 si 11 grade, mai scazute in depresiuni.

SAMBATA (22 octombrie)
Cerul va prezenta innorari in toate regiunile, mai accentuate insa in partea de sud-vest a teritoriului unde local va ploua. In rest, ploile se vor semnala cu totul izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in sud si sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 18 grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade. In zonele joase, in special dimineata si noaptea, local se va semnala ceata.

Directori din UMF Iasi, retinuti pentru 29 de zile... VIDEO! Incendiu in Ferentari: 2 copii si un adult, morti!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x