Antena Căutare

Vremea se raceste in weekend: Vezi prognoza meteo!

In weekend vremea se va raci din nou pana la -3 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie. Fata de intervalul precedent temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre 6 si 16 grade. Si in Bucuresti, vremea se va raci, fata de intervalul precedent.

Vineri cerul va fi temporar noros, iar in cursul zilei va ploua slab. Vantul va sufla in general moderat, iar temperatura aerului va fi de 13 ...14 grade - maxima si 2 ... 3 grade minima, valori apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Si presiunea atmosferica va fi in crestere.

Sambata temperatura maxima va fi de 14 ... 15 grade, iar cea minima de 4 ... 6 grade. In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si trecator va ploua slab, iar presiunea atmosferica va fi in crestere.

Duminica va fi temporar noros si trecator va ploua slab mai ales in jumatatea sudica a tarii si in zona de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -4 si 4 grade, mai coborate in depresiuni. Izolat vor fi conditii de ceata sau bruma.

Vezi aici prognoza meteo pe regiuni!

Foto: Intact Images

Romania s-ar putea dota cu avioane F16 la mana a doua din Olanda si Portugalia... VIDEO! Dispozitiv de ascultare, descoperit la Casa de Pensii ‎din Brasov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x