Antena Căutare

Vremea 17 aprilie. Prognoza meteo anunță ploi, descărcări electrice, grindină

Vremea din 17 aprilie anunță temperaturi mai scăzute, ploi și descărcări electrice în anumite zone ale țării. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de marți. 

Vremea din 17 aprilie anunță temperaturi mai scăzute, ploi și descărcări electrice în anumite zone ale țării. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de marți.

Marți vremea se va menține deosebit de caldă în toate regiunile țării, însă instabilitatea atmosferica se va accentuă ușor pe arii relativ extinse în zonele intracarpatice și local în sud, zone unde vor cădea unele averse slabe de ploaie însoțite răzleț de descărcări electrice și izolat și de grindină de mici dimensiuni. Vântul va suflă moderat în estul țării și mai mult slab în rest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 21 și 26 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 16-21 de grade în Oltenia și Muntenia, 13-18 grade în Dobrogea (din nou cu cele mai scăzute valori așteptate pe litoral) și 21-25 de grade în Moldova.

Cum va fi vremea din 17 aprilie în București

În Capitală Vremea va fi caldă. Cerul va fi temporar noros, dar condiţiile de ploaie slabă, trecătoare, vor fi reduse. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi 21...22 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 8 grade.

Prognza meteo ANM pentru 17 aprilie la munte

Cerul se mennține parţial înnorat, mazima zilei ajunge la 24°C, iar minima de 10°C. Este posibil să se abată averse sau o furtună cu fulgere. De miercuri, va ploua intens la munte.

sursa foto: portalsm.ro

Meteorologii aduc veşti RELE pentru următoarele două săptămâni! Iată cum va fi vremea în minivacanţa de 1 MAI... Orașul din România în care fiecare familie care va face sau va adopta un copil va primi 500 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x