Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Zeci de bolnavi salvati, cu greu, din localitatile izolate. Medicii au ajuns la ei cu elicopterul, cu tractorul sau cu ATV-ul

Pentru zeci de bolnavi din satele rupte de lume, care aveau cu disperare nevoie de ajutor, ambulantele n-au mai ajuns. Medicii au mers la ei cu elicopterul, cu tractorul sau cu ATV-ul. Doar asa au reusit sa treaca peste troienele de doi metri

La cativa kilometri departare, in satul Bozieni din Neamt, un bebelus de doar o luna si jumatate si mama lui asteptau cu infrigurare salvarea. Medicii au incercat sa razbata cu un camion pana la ei, dar n-au reusit. Colegii din Mures le-au trimis in ajutor un ATV cu senile. Utilajul si-a croit cu greu drum prin satele ingropate in troiene. Dupa cateva ore prin iadul alb, pruncul a ajuns la ambulanta. Ca sa-l protejeze de viscol, medicii l-au invelit in mai multe plapumi si paturi.

Intr-un sat din Vaslui, salvarea unei batrane a fost un buldoexcavator. Femeia in varsta de 73 de ani avea nevoie urgenta de dializa.

Intr-o localitate din Dolj, pierduta in nameti, o femeie care a intrat in travaliu in aceasta dimineata, a cerut ajutor. Un elicopter SMURD a plecat intr-acolo.

In schimb, sapte copii de scoala din Forasti, Suceava care faceau naveta intr-un sat vecin, n-au mai ajuns ieri dupa ore, acasa. Si-au petrecut noaptea in clasa. Cei mici si-au improvizat paturi din scaune, iar dascalii le-au adus paturi sa se inveleasca. In aceasta dimineata, au ajuns cu totii acasa.

Foto: Intact Images

Recomandari