Antena Căutare

Zeci de trenuri, anulate. Vezi unde nu se circula!

CFR Calatori a informat ca, marti, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, 353 de trenuri sunt anulate, pentru a permite deszapezirea.

UPDATE 10.15: CFR a anulat 353 de trenuri care fac legatura intre Muntenia si Dobrogea sau intre regiunile respective si restul tarii

Sase linii de cale ferata sunt, in continuare, inchise total si se actioneaza cu pluguri pentru deszapezire, iar pe 12 sectoare feroviare circulatia e restrictionata.

Cele sase linii inchise sunt Ploiesti SUD - Urziceni, Bucuresti Sud - Oltenita, Faurei - Buzau, Giurgiu Nord - Videle, Alexandria - Zimnicea si Rosiori Est - Turnu Magurele.

De asemenea, in perioada 14- 15 februarie, CFR a decis ca in zonele afectate de Codul portocaliu sa nu se vanda bilete de calatorie cu anticipatie si sa se restituie integral contravaloarea biletelor pentru distantele neefectuate in cazul in care trenurile inregistreaza intarzieri, iar calatorii solicita acest lucru.

Foto: Intactimages

ANM: Codul portocaliu, schimbat in GALBEN pentru 13 judete... UPDATE! Vreme extrema: STARE de ALERTA in 3 localitati din Buzau!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x