Antena Căutare

24 ianuarie: Romanii sarbatoresc 10 ani de la sosirea lui Becali la Steaua :)

Pe 24 ianuarie 1859, Alexandru Ioan Cuza a fost ales domn si in Tara Romaneasca, realizandu-se astfel Unirea Principatelor Romane. In seara zilei de 23 ianuarie 2003, in Ghencea, Gigi Becali a fost ales patronul Stelei. Oare ce sarbatoreste generatia actuala? 154 de ani de la Unire sau 10 ani de domnie becaliana?

Agitatie mare in Ghencea. Urmeaza Adunarea Generala in care se va stabili noul conducator al Stelei dupa ruperea echipei de Ministerul Apararii. Era noaptea dinspre 23 spre 24 ianuarie 2003. Tarziu, dupa multe ore de negocieri si scandal, un fum gros iese pe geamul tribunei oficiale.

"Habemus Patron", exclama cativa suporteri stransi in fata stadionului Steaua. Sperantele ros-albastrilor se legau, acum, de omul cu biletele sau machedonul care aducea cea mai buna branza. Pe el il vazusera salvator. Nu era greu, daca tinem cont ca aparusera deja zvonuri despre averea lui Becali, iar stelistii erau satuli de mandatul in care Paunescu transfera doar ce era gratis sau aproape pe degeaba.

Cum instalarea sa in functia celui mai important club din fotbalul romanesc s-a produs in aceeasi zi in care s-a realizat Unirea Principatelor Romane, haideti sa ne gandim ce sarbatoresc, cu adevarat, romanii in aceasta zi. Sau, mai bine spus, care ar fi raspunsul tinerilor la intrebarea "Intre un check-in pe Facebook si un joc pe iPhone, ne poti spune ce sarbatoresc romanii pe 24 ianuarie?"

Ghinionist_la_bacalaureat: "Deci, eu sarbatoresc bacalaureatul pe stil nou. Sunt la a 154-a sesiune si am reusit Unirea Tuturor Ministrilor Invatamantului. Unul nu mi-a scapat"

US_24_love: "Pe 24, dupa cum bine se stie, sarbatorim 24 de secunde de la a 24-a fraza in care am rostit de 24 de ori ca sunt fericit si ma simt bine ca vom castiga titlul 24. Practic, asta"

Nea Costica, vanzator ziare: "Inca o zi in care presa scrisa moare. Am vandut 24 de produse, 20 erau integrame, 4 carti de bucatarie"

fan_tabloid: "24 de zile fara Cristea"

liceu-de-moda-noua: "Sa zic asa, spiritual, 10 ani de cand o ardem pe parte religioasa cu nea Gigi. In alta ordine de idee, ca e doar una, am si o sarbatoare personala. Un an de la prima bataie cu un profesor"

dinamo_ucl: "Acum de ce mai rasucesti cutitul in rana, se face vreo data fixa de cand a zis Mercur ca jucam in Liga?"

anonim: "Ca am auzit ce-au spus oamenii de mai devreme, va rog sa nu-mi scrieti numele, nu se stie niciodata. Scrieti ca se sarbatoreste Unirea Principatelor Romane"

----

Ca un omagiu pentru anii de domnie ai lui Becali, in mai multe lacasuri steliste s-au realizat evenimente ample: oaspetii au fost intampinati cu paine si branza, s-a ascultat muzica religioasa, s-au demis - metaforic vorbind - cativa antrenori, s-a cantat celebrul refren "opaaa, opa, opa", in timp ce saluturile s-au schimbat: la venire, se spune "sanatate, tataaaa", in timp ce despartirile sunt tratate cu "hai pa, ciau".

Ca o minune, in zonele care au sarbatorit 10 ani de Becali la Steaua, la trecerea dintre 23 spre 24 ianuarie 2013, soarele a rasarit in miezul noptii. Asta-i pohta, ce-a pohtit.

*textul este un pamflet si trebuie sarbatorit ca atare.

Mircea Sandu ii va opri din salariu lui Piturca, daca acesta refuza sa plateasca pensia alimentara... VIDEO! A ajuns in finala Australian Open, dar e un exemplu negativ la serviciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x