Antena Căutare

Adriano a ranit accidental o femeie. Atacantul dezminte incidentul

Adriano, atacantul echipei Corinthians, a ranit accidental o femeie, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce a tras cu arma unui politist care este garda de corp a fotbalistului de 29 de ani.

Conform presei braziliene, incidentul s-a petrecut dupa ce fostul jucator al lui Inter Milano a plecat de la o petrecere care a avut loc in cartierul Bara de Tijuca din Rio de Janeiro, Adriano fiind insotit de trei tinere si garda sa de corp.

„Adriano s-a jucat cu arma politistului, aceasta s-a descarcat, iar glontul a ranit o tanara aflata in masina jucatorului", a declarat locotenentul Tomas da Silva.

Tanara ranita, in varsta de 20 de ani, se numeste Adriene Pinto si a fost transportata la spital, unde a primit ingrijiri, iar acum situatia ei este stabila.

Fostul atacant al nationalei Braziliei a refuzat sa se deplaseze la sectia de politie dupa incident si a negat ca ar fi vinovat de ceea ce s-a intamplat.

„Eu am stat pe scaunul din fata, impuscatura a venit din spate", a explicat Adriano intr-un comunicat oficial, conform Globoesporte.

Sursa: antena3

Foto: Intact Images / EPA

Raul ar putea fi reconvocat la nationala Spaniei... Real Madrid si Barcelona pot dobori un record neatins de 12 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x