Antena Căutare

Atentie, Nicolita! Malbranque a plecat de la Saint Etienne dupa un singur meci

Mijlocasul in varsta de 31 de ani venise la gruparea lui Cristophe Galtier liber de contract, dupa ce intelegerea cu Sunderland ii expirase in aceasta vara. Luni, site-ul verzilor a anuntat despartirea dintre club si jucator.

Dupa evenimentele din aceasta saptamana, Nicolita are de ce sa se teama la Saint Etienne. Nu neaparat de reactia fanilor francezi (pentru ca acestia i-au apreciat travaliul dar si centrarile care au pus in pericol plasmele de pe National Arena) ci pentru ca un coleg din lotul verzilor s-a despartit de trupa lui Galtier, dupa numai 3 saptamani in care a jucat un singur meci.

Este vorba despre fostul lyonez Steve Malbranque, cel care venise liber in aceasta vara. Luni, jucatorul si-a reziliat contractul cu clubul, la dorinta lui expresa. Mijlocasul a invocat problemele de sanatate ale celor doua fete ale sale insa reprezentantii clubului sustin ca motivul real ar fi ca fotbalistul ar avea propuneri de la alte cluburi.

Si tatal lui Steve, Claude Malbranque este de aceeasi parere: „Eu stiu despre Steve tot atat cat stiti si voi. Nu mai vorbesc cu el de 10 ani, dupa ce a plecat de la Lyon. M-am suparat rau pe el atunci. E viata lui, in fond. Dar ce a aratat in Anglia? Sase luni am negociat contractul la OL pentru el! Daca ramanea, putea ajunge in nationala Frantei. La fel s-a intamplat si acum la Saint Etienne. A semnat si la 3 saptamani dupa a plecat. A invocat multe motive la despartire, dar eu cred ca a primit propuneri mai avantajoase" a declarat parintele fotbalistului pentru cotidianul Progres.

Plecarea lui Malbranque lasa un loc liber in banda stanga a liniei mediene a lui Galtier, de care Nicolita ar putea profita, insa mijlocasii laterali folositi in primele etape au fost Aubameyang si Sako.

foto: gsp.ro

Hocheiul mondial, in doliu dupa accidentul aviatic din Rusia in care au murit jucatorii echipei Lokomotiv Yaroslavl... Marius Stan: "UEFA a decis inchiderea National Arena". Dumitru Dragomir dezminte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x