Antena Căutare

Atletismul românesc e în doliu. Iosif Nagy, deținătorul recordului național la aruncarea discului, a decedat

Iosif Nagy, deținătorul recordului naţional la aruncarea discului, a decedat la vârsta de 71 de ani. Decesul fostului atlet a venit în urma unui infarct miocardic, anunţă Federaţia Română de Atletism.

Născut în anul 1946 la Târgu Mureș, Iosif Nagy "Iosca" a stabilit în data de 22 mai 1983, la Saragoza, recordul național al acestei probe, performanță valabilă și astăzi: 68,12 m. Multiplu campion național de juniori și seniori, Iosif Nagy a participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice, la Montreal (1976) și la Moscova (1980).

Atletismul românesc e în doliu. Iosif Nagy, deținătorul recordului național la aruncarea discului, a decedat

Nagy a fost descoperit de antrenorul Mircea Buhlea în orașul natal, pentru ca ulterior, să fie legitimat la CSA Steaua București, sub „bagheta” emeritului Dan Serafim. A părăsit „ovalul magic” la 38 de ani. Ca absolvent al Institutului de Educație Fizică și Sport a activat ca profesor și antrenor la Târgu Mureș.

VIDEO: Accidentare groaznică în Argentina. Un fotbalist a fost la un pas de tragedie după o intrare criminală a unui adv... Fotbalul românesc, lovit de o nouă veste cumplită. Alexandru Gergely, fost jucător la FC Bihor și omul care l-a lansat p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x