Antena Căutare

Au luat 5 de la Dinamo, dar nu se tem de Steaua: "Putem avea sanse reale sa invingem"

Tehnicianul echipei Ceahlaul Piatra Neamt, Constantin Enache, a declarat ca jucatorii sai ar putea sa castige, duminica, meciul cu Steaua, pe care il considera "asemeni unei sarbatori a fotbalului".

"Este un joc de pe urma caruia putem capata si mai multa incredere pentru ceea ce avem de facut in continuare, ba chiar ne poate crea o imagine pozitiva. Este un joc pe care il consideram asemeni unei sarbatori a fotbalului. Tinem sa ramanem modesti, dar sa nu aratam si teama de jocul cu Steaua. Vrem sa ne tratam adversarul cu respectul cuvenit, ca oricare dintre partenerii de intrecere, constienti totodata ca si noi putem avea sanse reale la victorie", a spus Enache.

El si-a indemnat jucatorii sa nu considere valoarea adversarilor data prin locul cinci din clasamentul Ligii I. "Ar fi o greseala sa credem acest aspect. Intr-adevar, poate ca altele erau pretentiile, vorbind despre Steaua ca si echipa. Dar nu trebuie sa uitam ca valoarea individuala a jucatorilor stelisti este reala, certa. Ca si echipa, Steaua poate ca nu se ridica la valoarea si nivelul la care s-ar fi asteptat toata lumea. Insa meciul ramane unul greu pentru noi. Sunt acolo jucatori care, intr-o zi buna, pot face foarte usor diferenta intr-un meci, indiferent de numele adversarului intalnit", a precizat tanarul tehnician.

Antrenorul Ceahlaului nu acorda foarte multe sanse unui eventual transfer al portarului Thomas Villadsen la Steaua. "Daca as vrea sa creez panica totala, as spune ca, intr-adevar, Villadsen va pleca la Steaua, dar in schimbul a doi jucatori. Si vreau sa raman rezervat in declaratii, fara sa dau numele celor doi jucatori care vor pleca de la Steaua spre Ceahlaul Piatra Neamt", a mai spus Enache.

Constantin Enache considera ca Villadsen nu poate fi afectat de zvonurile privind un transfer al sau. "Il cunoastem bine pe Thomas. Este un jucator cu moral puternic, realist. E profesionist si nu da doi bani pe un astfel de transfer presupus", a explicat tehnicianul.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Romania a pierdut primul meci de la "Trofeul Carpati", 33-35 cu Ungaria... Fanii Petrolului au intrerupt conferinta de presa a lui Rachita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x