Antena Căutare

Balonul de Aur 2018. Luka Modric câștigă Balonul de Aur

Balonul de Aur 2018. Luka Modric câștigă Balonul de Aur

Balonul de Aur 2018. Luka Modric câștigă Balonul de Aur
Fotbalist | hepta.ro

Ieri, 3 decembrie, la Paris, a fost anunțat câștigătorul Balonului de Aur. Anul acesta există mulți fotbaliști care au făcut performanțe demne de laudă, obținând rezultate extraordinare și înscriind multe goluri. Pe lista celor care meritau Balonul de Aur s-au aflat 30 de fotbaliști.

Fotbaliștii Luka Modric - Croația, Antoine Griezmann - Franța, Kylian Mbappe - Franța și Raphael Varane - Franța au fost considerați principalii favoriți la câștigarea Balonului de Aur 2018. Cel care a câștigat a fost Luka Modric. Acesta al fost declarat cel mai bun fotbalist din lume.

Astfel, Modric a devenit primul jucător croat care a câștigat Balonul de Aur. Pe locul 2 se află portughezul Cristiano Ronaldo, iar pe locul 3 se situează Antoine Griezmann. Pe locul 4 se află acum Kylian Mbappe, iar pe locul 5 Lionel Messi. Fanii fotbaliștilor au fost în extaz, văzându-și favoriții în clasament.

Sursă foto: hepta.ro

Cea mai bună fotbalistă din lume, umilită chiar de prezentator în timpul ceremoniei de decernare a Balonului de Aur. Ce ... Ce tragedie! Veste ȘOCANTĂ în această dimineață. A murit la doar 47 de ani: „S-a stins la spital”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x