Antena Căutare

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Super-meciurile din Rusia ne aduc un pont excelent

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Din nou, biletul zilei dedicat Cupei Mondiale a fost ratat pe un singur meci. Am prins Portugalia - Maroc, am prins Uruguay - Arabia Saudită, însă de acolo de unde ne așteptam mai puțin, de la Iran-Spania, a venit ratarea.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Am mizat ”1 pauză/1 final” la meciul dintre vedetele lui Hierro și muncitorii lui Queiroz, iar în final am rămas distruși de defensiva asiaticilor. Sperăm ca azi, într-o zi cu meciuri foarte tari, să dăm lovitura!

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! La primul meci al zilei, Danemarca - Australia, am decis să mergem pe un pont ceva mai diferit. Vom miza pe faptul că nu vor marca ambele. Danemarca nu a primit gol în ultimele 5 meciuri jucate. Nu știm dacă va marca azi, însă anticipăm că nu va primi. Nici o victorie a Australiei la zero nu ar fi negativă pentru pontul nostru.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Franța - Peru, al doilea meci al zilei de joi, este unul foarte complicat. Francezii sunt favoriți, însă nici peruanii nu sunt de lepădat. Vedem un meci în care echipele se vor deschide și vor marca. Nu vrem multe goluri. Ne sunt suficiente 2+.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Seara, de la 21:00, Nizhny Novgorod Stadium va găzdui meciul de 5 stele al zilei. Argentina și Croația joacă într-un duel care îl poate trimite pe Messi mai aproape de aeroport. E greu de spus cine va câștiga, însă goluri vom avea. Anticipăm că ele vor veni încă din prima repriză.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia:

  • 15:00 Danemarca - Australia ambele înscriu: NU - cotă 1,75
  • 18:00 Franța - Peru peste 1,5 goluri - cotă 1,45
  • 21:00 Argentina - Croația peste 0.5 goluri în repriza 1 - cotă 1,55
  • Cotă finală: 3,93
Cristiano Ronaldo doboară record după record la Cupa Mondială! Și arbitrii au rămas impresionați de portughez. Ce i-a ce... UNA PE ZI! Anna, cea mai sexy fană a Rusiei de la Cupa Mondială, a incendiat internetul cu ultimele fotografii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x