Antena Căutare

Biletul Zilei din Europa League! Trei meciuri europene ne aduc un pont uriaș

Biletul Zilei din Europa League! În urmă cu 7 zile, biletul zilei din Europa League debuta în noul sezon cu o cotă bombă câștigătoare. Azi, acesta ajunge la episodul 2 și încearcă să ofere un nou WIN!

Biletul Zilei din Europa League! În urmă cu 7 zile, biletul zilei din Europa League debuta în noul sezon cu o cotă bombă câștigătoare. Azi, acesta ajunge la episodul 2 și încearcă să ofere un nou WIN!

Biletul Zilei din Europa League! Oferta zilei din Europa League este una extrem de bogată, cu nu mai puțin de 43 de meciuri. Dintre ele am ales să mergem pe mâna a trei dueluri din Slovacia, Norvegia și Irlanda.

Biletul Zilei din Europa League! Primul duel al zilei începe de la 19:30 între Slovan Bratislava și Milsami Orhei din Republica Moldova. Frații de peste Prut, la care Romeo Surdu poate evolua din primul minut, au pierdut în tur cu 2-4. A fost o avalanșă de goluri în Moldova. Dacă azi se marchează jumate, o cotă bombă ne iese!

Biletul Zilei din Europa League! De la 20:00, avem un duel interesant în Norvegia. Sarpsborg 08 joacă acasă cu islandezii de la Vestmannaeyjar. În tur am avut un categoric 4-0 pentru norvegieni. Așteptăm și azi un meci cu multe goluri.

Biletul Zilei din Europa League! Tichetul UEL se încheie cu un solist. Pentru el am mers în Irlanda, acolo unde Dundalk joacă acasă cu Levadia. Gazdele au 12 victorii în ultimele 12 meciuri oficiale. Printre acestea se numără și un 1-0 în tur cu echipa din Estonia. Mergem pe mâna continuării acestei serii.

Biletul Zilei din Europa League:

  • 19:30 Slovan B. - Milsami peste 2,5 goluri - cotă 1,95
  • 20:00 Sarpsborg 08 - Vestmannaeyjar peste 2,5 goluri - cotă 1,61
  • 21:45 Dundalk - Levadia 1 - cotă 1,45
  • Cotă finală: 4,55
Dinamo - FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE!... VIDEO: Cel mai dur fault din istorie? Intrare criminală într-un meci din preliminariile Ligii Campionilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x