Antena Căutare

Biletul Zilei 21.06.2018! Franța - Peru și Argentina - Croația ne oferă un pont bombă pe tichetul spectacol

Biletul Zilei 21.06.2018! La fel ca biletele ”La sigur” și ”al Cupei Mondiale”, și biletul ”spectacol” de miercuri s-a oprit la distanță mică de win. Am mizat pe faptul că Edinson Cavani va marca în meciul cu Arabia Saudită, iar asta ne-a costat. Vârful lui PSG a ratat și noi am pierdut.

Biletul Zilei 21.06.2018! Câștigul biletului de ieri este faptul că ”Diego Costa marcator și Spania victorioasă” a fost verde, la o cotă de 2,10! Sperăm că ați jucat acest pont. Pentru azi, am ales doar două meciuri, de la Cupa Mondială ambele, de la care anticipăm spectacol total!

Biletul Zilei 21.06.2018! De la ora 18:00, Franța lui Didier Deschamps primește replica naționalei statului Peru, într-un meci de totul sau nimic pentru sud-americani. Peruanii au pierdut primul meci, total nemeritat, 0-1, cu Danemarca, iar acum vor da totul pentru cele trei puncte care îi pot menține în lupta pentru ”optimi”. Peru are forța necesară pentru a înscrie azi. La fel și Franța, de pe altă parte, are cu cine să marcheze gol sau goluri. Tot Franța, a arătat în meciul cu Australia că poate suferi și pe faza defensivă.

Biletul Zilei 21.06.2018! Din grupa C sărim în grupa D, acolo unde, de la 21:00, Argentina lui Messi se duelează cu Croația lui Luka Modric. Și acest duel e unul capital pentru formația din America de Sud. ”Pumele” au jucători de mega-clasă în atac, însă apărarea e de sub orice critică. S-a văzut asta în meciul cu Islanda, acolo unde Otamendi & co. au fost o catastrofă. Iar Croația poate să profite de aceste găuri uriașe din apărarea sud-americanilor. Așadar, iată un meci care poate aduce multe goluri..de ambele părți!

Biletul Zilei 21.06.2018:

  • 18:00 Franța - Peru GG - cotă 2,30
  • 21:00 Argentina - Croația GG - cotă 2.05
  • Cotă finală: 4,71
UNA PE ZI! Anna, cea mai sexy fană a Rusiei de la Cupa Mondială, a incendiat internetul cu ultimele fotografii!... Transferul verii din fotbalul românesc! Un jucător de națională, la un pas de Premier League! Anunțul de ultimă oră al i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x