Antena Căutare

Bomba momentului! Michael Schumacher, externat din spital! Cum a fost surprins

Vestea momentului pentru toți fanii celebrului campion de Formula 1, Michael Schumacher! Fostul pilot a fost supus unei intervenții cu celule stem, iar veștile au făcut rapid înconjurul lumii!

Vestea momentului pentru toți fanii celebrului campion de Formula 1, Michael Schumacher! Fostul pilot a fost supus unei intervenții cu celule stem, iar veștile au făcut rapid înconjurul lumii!

Michael Schumacher a fost adus în Franța, la spitalul Georges-Pompidou, pentru a fi supus unei intervenții cu celule stem, un tratament revoluționar menit să aibă o acțiune antiinflamatoare asupra organismului. Este un tratament secret, probabil inovator, despre care medicii nu au dorit să ofere informații, ca parte din contractul de confidențialitate.

Fostul mare campion de Formula 1 a fost adus cu o ambulanță specială la spitalul din cu pricina și, în tot acest timp, a fost ținut acoperit din cap până în picioare, pentru ca fotografii să nu poate poza nimic! Au fost surprinse numeroase gărzi de corp, menite să protejeze familia de ochii curioșilor.

Cadrele medicale au declarat după intervenție faptul că Michael Schumacher este îngrijit extrem de bine și că este conștient.

Bomba momentului! Michael Schumacher, externat din spital! Cum a fost surprins

Se pare că procedura la care a fost supus fostul campion de Formula 1 a decurs conform așteptărilor specialiștilor, căci surse din presa franceză au declarat încă de marți faptul că Michael Schumacher urmează să fie externat în cursul zilei de miercuri!

Fanii din întreaga lume așteaptă cu sufletul gură vești despre marele campion de Formula 1 și speră că tratamentele la care acesta este supus vor da roade și îi vor îmbunătăți starea. Medicul care se ocupă în prezent de el este cunoscut pentru faptul că ar fi găsit metode de-a trata diferite afecțiuni cardiace prin intermediul celulelor stem. Să fie oare acesta suficient de capabil să trateze și cazul lui Michael Schumacher, astfel încât acesta să-și revină?

După accidentul de ski din anul 2013, familia lui Michael Schumacher a oferit extrem de puține detalii despre starea sportivului, în prezent știindu-se doar că acesta se află în comă indusă, incapabil să se deplaseze singur din cauza gravității rănilor suferite.

Dan Petrescu, suspendat patru etape de Comisia de Disciplină a FRF... Mihaela Buzărnescu s-a calificat în sferturi la Hiroshima...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x