Antena Căutare

BREAKING NEWS! Dan Petrescu nu mai este antrenorul celor de la CFR Cluj. Cine îl înlocuiește pe banca noii campioane a Ligii 1

Dan Petrescu nu mai este antrenorul celor de la CFR Cluj! Inevitabilul s-a produs, iar după mai multe zile de incertitudine, omul care a adus al 4-lea titlu din istoria celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a pleca din Gruia.

Dan Petrescu (50 de ani) pleacă de la CFR Cluj după un sezon în care a readus echipa clujeană în topul Ligii 1. În cursul zilei de marți, ”Bursucul” şi-a reziliat pe cale amiabilă înţelegerea cu gruparea din Gruia, cu care mai avea un an de contract, anunță digisport.ro

Pentru ”Super Dan” va urma, cel mai probabil, o aventură în China, la Guizhou Hengfeng, acolo unde e ispitit cu un salariu de 800.000 de euro pe an. Chinezii au făcut presiuni în ultimele zile, dar lucrurile nu s-au rezolvat imediat, din cauza clauzei de reziliere pe care tehnicianul o avea în contract: pentru a pleca din Gruia, Petrescu trebuia să plătească 400.000 de euro.

Încă din luna aprilie existau zvonuri conform cărora Petrescu ar fi semnat deja cu chinezii. Contul de Twitter ”Jiangsu Sunning News” scria atunci că Super Dan s-a înțeles deja asupra unui contract cu echipa de prima ligă Guizhou Hengfeng.

Pe banca celor de la CFR Cluj este așteptat Edward Iordănescu. În vârstă de 39 de ani, fiul fostului selecționer a avut un sezon bun cu Astra, pe care a calificat-o în play-off.

CFR Cluj i-a mai avut pe lista extinsă a înlocuitorilor lui Petrescu pe Victor Piţurcă, Loţi Boloni şi Marius Şumudică. Clujenii s-au oprit însă la Iordănescu pentru că este genul de antrenor care se aseamănă în mai multe privinţe cu Petrescu.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Loturile echipelor din Grupa F: Germania, Mexic, Suedia și Coreea de Sud + pro... SECRETELE necesare pentru CREȘTEREA ȘANSELOR DE CÂȘTIG la PARIURILE ONLINE...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x