Antena Căutare

BREKING NEWS. Anunțul ȘOC făcut în urmă cu puțin timp! A murit la doar 36 de ani. Un celebru sportiv a pierdut lupta cu cancerul!

După o luptă crâncenă cu temutul cancer, Jarrod Lyle a murit la 36 de ani. Cunoscutul jucător de golf începuse un nou război pentru viață anul trecut, după ce maladia mortală recidivase pentru a treia oară, scrie cancan.ro. Rudele, apropiații și fanii sunt îngenuncheați de durerea pe care o simt la plecarea lui de pe această lume, unde știu că nu a avut o călătorie simplă! El a fost diagnosticat prima dată cu leucemie pe când avea 17 ani, titrează The Independent.

Presa internațională relatează că o a doua recidivă a apărut în 2012 și că, în ciuda transplantului de măduvă osoasă, boala a revenit anul trecut. Cu trupul măcinat de cancer și tratamente, dar și cu moralul scăzut, cunoscutul jucător de golf australian a ales să renunțe săptămâna trecută la medicamente. El a încetat din viață în dimineața acestei zile.

UNA PE ZI! Sarah, noua cucerire a starului mexican Javier ”Chicharito” Hernandez. Imagini hot cu modelul de 23 de ani... Veste uriașă din Europa League după meciurile jucate de FCSB, CFR Cluj și Craiova. Șanse uriașe la grupe pentru una dint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x