Antena Căutare

Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, în AntenaPLAY. România, locul al 7-lea finala probei de ştafetă 4×50 m liber

România a terminat pe locul 7 în finala probei de ştafetă 4×50 m liber. Marea Britanie a devenit campioană europeană, pe locul 2 s-a clasat Italia, în timp ce Grecia s-a clasat pe locul 3.

david popovici cu casca si ochelari de inot in fata bazinului
David Popovici a participat, alături de Patrick Dinu, Mihai Gergely şi Constantin Stoica, la proba de ştafetă 4×50 m liber | Profimedia

Au început Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023. Competiţia care are loc la Otopeni poate fi urmărită în perioada 5-10 decembrie LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Românii iau cu asalt medaliile! Echipa noastră a fost formată din David Popovici, Alexandru Stoica, Mihai Gergely şi Patrick Dinu, care au obținut locul 7 în această primă finală de anvergură a competiției.

Se ştie ce urmează pentru David Popovici, după finala de la ştafetă de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt. Sportivul nostru se pregăteşte de probele sale preferate. David va avea două zile de pauză, până la următoarea întrecere.

Popovici va lua parte în seriile probei de 200 m liber pe 8 decembrie, vineri, în sesiunea de dimineaţă, de la ora 9:40. Ulterior, în aceeaşi zi, însă în sesiunea de seară, vor avea loc şi semifinalele probei de 200 m liber.

Sâmbătă, de la ora 10:15, David Popovici va participa în seriile probei de 100 m liber. În aceeaşi zi, de la ora 18:06, campionul român va participa şi în finala de la 200 m liber, în cazul în care se va califica.

Tot sâmbătă, de la ora 19:31, David Popovici va concura cel ma probabil şi în semifinalele probei de 100 m liber, fiind favorit să treacă de serii.

În cazul în care va obţine un timp bun în semifinale, David Popovici va avea ocazia să se lupte pentru medalie în finala probei de 100 m liber. Finala va fi programată duminică, în ultima zi de concurs de la Otopeni, de la ora 19:08.

Românii, calificați la 4x50 de metri liber ștafetă masculină. Tricolorii luptă în finală de la 19:04, live în AntenaPLAY... Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023 sunt ACUM LIVE în AntenaPLAY! David Popovici, în finală cu ştafeta 4x5...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x