Antena Căutare

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Jose Mourinho ne spune cum vor arăta ”optimile”. Iată cum vede lusitanul fiecare grupă

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Peste exact o săptămână, la Moscova, reprezentativa gazdă, Rusia, și Arabia Saudită, vor da startul celei de-a 21 ediții a Campionatului Mondial de Fotbal, probabil cel mai important eveniment din sportul mondial.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Peste exact o săptămână, la Moscova, reprezentativa gazdă, Rusia, și Arabia Saudită, vor da startul celei de-a 21 ediții a Campionatului Mondial de Fotbal, probabil cel mai important eveniment din sportul mondial.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Fanii fotbalului, specialiștii, oamenii de fotbal și jurnaliștii se întrec deja în pronosticuri legate de turneul final. Cel care a dat startul în acest concurs neoficial al previziunilor este nimeni altul decât ”The Special One”. Într-un material special pentru postul ESPN, antrenorul care tocmai a vizitat România și a asistat la amicalul ”tricolorilor” cu Finlanda, a oferit pronosticurile pentru Campionatul Mondial de luna aceasta din Rusia.

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Mourinho a luat fiecare grupă deoparte și a dat verdictul. ”Specialul” a avut atât opțiuni logice, cu favoritele văzute deja în ”optimi”, dar a pronosticat și câteva surprize.

GRUPA A: De aici se va califica, fără emoții, Uruguay-ul lui Suarez și Cavani, în timp ce țara gazdă va tranșa lupta cu Egiptul lui Mo Salah pentru locul secund.

GRUPA B: Mourinho își trimite țara mamă, Portugalia, în ”optimi”, însă recunoaște că Spania e mai valoroasă și va triumfa în această grupă.

GRUPA C: Și constelația de vedete a Franței se va califica lejer de pe locul 1 din această grupă. Mourinho aruncă bomba și spune că Australia veteranului Tim Cahill va trimite acasă Danemarca lui Eriksen și Peru

GRUPA D: O surpriză de proporții vede Mourinho și în grupa lui Messi. Dacă Argentina va câștiga lupta cu rivalele de aici pentru locul 1, pe 2 vine Nigeria. Croația și surpriza de la Euro 2016, Islanda, nu primesc șanse de la ”Special”

GRUPA E: Neymar & co. vor câștiga această grupă, iar pe locul 2 va veni Elveția. Nemanja Matic, elevul lui Jose de la United, este trimis acasă repede

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

GRUPA F: Campioana en-titre, Germania, e văzută bine de Morinho în această grupă, pe când Suedia și Coreea de Sud or pierde lupta cu Mexic pentru locul secund.

GRUPA G: Lupta dintre vedetele Angliei și vedetele Belgiei va fi câștigată aici de țara preferată de Jose. Nici Hazard & co. nu trebuie să se supere, pentru că vor veni pe 2.

GRUPA H: Nu Polonia lui Lewandowski (cel care i-a dat lui Mourinho 4 cu Dortmund acum câțiva ani în Ligă) și nici Columbia lui James & Falcao nu vor câștiga grupa aceasta. Cei mai buni vor fi cei din Senegal. Polonia va veni pe 2, iar Columbia și Japonia, out!

Optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia 2018, în opinia lui Jose Mourinho, vor arăta astfel:

  • Uruguay vs Portugalia
  • Spania vs Rusia
  • Franța vs Nigeria
  • Argentina vs Australia
  • Brazilia vs Mexic
  • Germania vs Elveția
  • Anglia vs Polonia
  • Senegal vs Belgia

*În zilele viitoare, Mourinho va reveni cu predicțiile pentru sferturile de finală!

Iată componanța celor 8 grupe de la Campionatul Mondial din Rusia 2018:

Campionatul Mondial de Fotbal Rusia 2018! Jose Mourinho ne spune cum vor arăta ”optimile”. Iată cum vede lusitanul fiecare grupă

foto: mirror sport

"Am vrut să-l omor pe Ronaldo bând bere neagră, opărită, și alergând până leșinam. Am vrut să-l avortez. S-a încăpă... Biletul Zilei 07.06.2018! Meciurile sigure de joi oferă un pont excelent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x