Cea mai rapida eliminare din Liga 1: Tanasa, la cabine dupa numai 22 de secunde

Partida cu Ceahlaul a inceput cum nu se putea mai prost pentru CS Mioveni. Argesenii s-au vazut in 10 inca din primul minut al partidei, dupa ce Tanasa a fost eliminat pentru un fault extrem de dur la mijlocul terenului.

UPDATE: Ceahlaul Piatra Neamt s-a impus la Mioveni cu scorul de 2-1 prin reusitele lui Stana si Constantinescu. Pentru gazde a redus din handicap fundasul Adrian Iordache.

La numai 22 de secunde dupa start, Tanasa l-a calcat pe picior pe Stana, iar arbitrul Cojocaru n-a avut nici un fel de retineri ca sa-l trimita la vestiare (foto dreapta).

Eliminarea lui Tanasa devine astfel cea mai rapida din campionatul intern. Trimiterea atacantului la cabine i-a afectat imediat pe jucatorii argeseni, care s-au vazut condusi din minutul 6, dupa super-golul lui Stana.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri