Antena Căutare

Chelsea s-a inteles cu Anderlecht pentru transferul lui Romelu Lukaku

Varful belgian era urmarit de mai mult timp de oficialii de pe Stanford Bridge. Anderlecht a acceptat oferta britanicilor, desi nu ar fi dorit sa se desparta de atacant.

Daca Manchester City a transferat pe banda rulanta in aceasta vara, iata ca si celelalte cluburi din Premiere League incearca sa tina pasul cu trupa seicului Mansour.

Noul antrenor al lui Chelsea, Andres Villas Boas are motive de bucurie. Londonezii s-au au ajuns la un acord cu Anderlecht in ceea ce priveste suma de transfer a atacantului Romelu Lukaku.

Daca va fi multumit de conditiile financiare, belgianul de doar 18 ani ar face un pas enorm in cariera, pretentiile pe Stanford Bridge fiind mult mai mari decat pe Constant van den Stock.

Avand in vedere ca jurnalistii europeni l-au poreclit pe Lukaku „noul Drogba", el ar putea face cuplu in atac cu ivorianul, care desi nu mai e la prima tinerete se pare ca va fi titularizat in debutul sezonului, pentru ca Torres nu a depasit forma slaba din returul campionatului trecut.

foto: gsp.ro

Tecau si Lindstedt sau calificat in finala la Washington... Lyon, lider in Franta dupa prima etapa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x