Antena Căutare

Ciprian Porumb si Sever Dron, noii capitani nejucatori ai echipelor Romaniei de Cupa Davis si Fed Cup

Ciprian Porumb (foto) a fost numit noul capitan nejucator al echipei Romaniei de Cupa Davis, in timp ce Sever Dron se va ocupa de echipa de Fed Cup, a anuntat Ruxandra Dragomir, presedintele Federatiei Romane de Tenis.



„In urma sedintei Comitetului Director al FRT de joi s-a decis ca Ciprian Porumb sa fie noul capitan nejucator al echipei de Cupa Davis, iar Sever Dron se va ocupa de echipa de Fed Cup. Ciprian Porumb, care este membru in Comitetul Director, s-a abtinut de la vot pentru ca nu se putea vota singur, in timp ce Dron a fost ales in unanimitate de voturi"

„Ciprian Porumb merita aceasta pozitie, a fost component al echipei de Cupa Davis si are si propriul club, pe care il conduce foarte bine. El va fi disponibil pentru echipa de Cupa Davis, in care am investit foarte mult si este omul cel mai potrivit pentru ca tenisul romanesc sa fie promovat mai mult, dar si sprijinit. Sever Dron e o persoana potrivita, cu foarte multa experienta, a antrenat jucatori de top si experienta sa va aduce un plus de valoare echipei, care este deja foarte solida".



„E interesant ca nu am aflat nimic oficial legat de acest subiect. Toata echipa a fost dezamagita de faptul ca Andrei a fost eliminat intr-un mod nu tocmai placut. Urmeaza sa ne vedem cu cei din conducerea Federatiei si sa avem o discutie. E destul de complicat si nu stiu ce se va mai putea face. Pe Ciprian Porumb l-am vazut doar in cateva meciuri de dublu in Cupa Davis si nu stiu cum este ca antrenor"







Lucian Sanmartean isi va prelungi contractul cu FC Vaslui... Bayern pierde acasa cu Dortmund. Vezi rezultatele din Bundesliga!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x