Antena Căutare

UNA PE ZI! Claudia, cea mai sexy fană a lui AC Milan, a renunțat aproape complet la haine

AC Milan nu este neapărat cea mai spectaculoasă echipă a Italiei, însă legendara echipă italiană are parte de cei mai înfocați fani din ”Cizmă”. La 36 de ani, modelul de origine italiana Claudia Romani nu ratează nicio ocazie să își exprime dragostea față de Milan și nu numai.

Claudia Romani este considerată de mulți drept una dintre cele mai sexy modele din lume. Aceasta nu ratează nicio şedinţă foto pe plajele din Miami, acolo unde locuiește din 2010.

Claudia a avut o viață și o carieră extrem de încărcate. După ce s-a iubit cu Filippo Inzaghi, aceasta a fost inclusă, în 2006, în top 100 al celor mai sexy femei din lume. Născută în Italia, aceasta s-a mutat în Danemarca, iar din 2010 trăiește în Statele Unite ale Americii.

De curând, fotografii au surprins-o cat mai sexy cu putință, iar imaginile cu ea fac acum inconjurul internetului, fiind urcate rapid pe contul personal de Instagram. Iată câteva apariții ale Claudiei care primesc, zilnic, zeci de mii de like-uri!

UNA PE ZI! Claudia, cea mai sexy fană a lui AC Milan, a renunțat aproape complet la haineUNA PE ZI! Claudia, cea mai sexy fană a lui AC Milan, a renunțat aproape complet la haineUNA PE ZI! Claudia, cea mai sexy fană a lui AC Milan, a renunțat aproape complet la haineUNA PE ZI! Claudia, cea mai sexy fană a lui AC Milan, a renunțat aproape complet la haineUNA PE ZI! Claudia, cea mai sexy fană a lui AC Milan, a renunțat aproape complet la haine

foto: Facebook

România - Muntenegru, ora 21:45 în Liga Națiunilor! Contra a ales ”decarul” naționalei. Iată și echipamentul de joc... Portugalia U21 - România U21, meciul unei generații! Tricolorii lui Rădoi caută prima calificare la Euro după 20 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x