Antena Căutare

Clubul Chelsea îşi pune hotelul la dispoziţia personalului medical

Clubul Chelsea a anunţat că va pune la dispoziţia personalului din Sistemul Naţional de Sănătate (NHS) hotelul Millennium pe care îl deţine la Stamford Bridge, informează lequipe.fr.

"La iniţiativa proprietarului clubului, Roman Abramovici, şi după ce preşedintele Bruce Buck a luat legătura cu NHS, s-a decis că măsura cea mai bună prin care Chelsea poate ajuta NHS este de a oferi cazare personalului NHS. Domnul Abramovici va acoperi costurile pntru punerea la dispoziţie a stabilimentului", se arată într-un comunicat.

Clubul a explicat că "numeroşi membri ai personalului medical vor lucra multe ore şi este posibil să nu se poată întoarce acasă". Personalul NHS care va beneficia de cazare la hotelul grupării engleze este cel care lucrează în regiunea de nord-vest a Londrei, dar se poate extinde şi pentru cei care lucrează în spitale din alte districte.

"Cazarea în apropiere permite menţinerea sănătăţii acestui personal în aceste momente critice", se mai arată în comunicat.

Clubul a precizat că perioada de folosire a hotelului este de două luni, dar se poate prelungi în funcţie de evoluţia epidemiei de coronavirus şi că personalul cu simptome de Covid-19 nu va avea acces în stabiliment.

Potrivit ultimelor raportări, în Marea Britanie s-au înregistrat 1.950 de cazuri de infectare cu virusul Sars-Cov-2 şi 71 de decese.

Sursa : news.ro

Preşedintele grupării Montpellier: Începând de luni, clubul va fi închis şi toată lumea va fi în şomaj parţial... Liga I ar putea fi reluată la 16 mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x