Antena Căutare

Constructorii: "Stadionul National este gata in proportie de 50%!"

Directorul de constructii civile al firmei Max Bogl care se ocupa de ridicarea stadionului National din cadrul Complexului Lia Manoliu, Stefan Monus, a declarat ca vremea nefavorabila a intarziat lucrarile dar ca noua constructie va fi gata pana la sfarsitul anului.


"Am pierdut ceva timp din cauza vremii nefavorabile si va trebui sa recuperam. O sa recuperam in timp. Prea mult nu s-a schimbat in ultimele 3-4 luni in ceea ce priveste stadiul lucrarilor, poate doar in interior unde se lucreaza deja la finisaje, cu instalatiile si zona parcarilor, din subteran", a declarat Monus pentru Mediafax.

Apoi a continuat: "Acum asteptam sa se topeasca zapada pentru ca am inceput deja sa turnam betoane. Iar de saptamana viitoare vom incepe din nou montajul pieselor grele. Constructia era gata in proportie de 60, sau poate 65 la suta, dar dupa ce contractul s-a marit cu acoperisul interior, acum poate a devenit 50 la suta", a adaugat el.

Constructorul afirma ca stadionul "National" va fi gata pana la finele anului 2010: "Stadionul va fi gata pentru finala UEFA. Punerea in functiune se va realiza in 2011 pana in luna mai-iunie, dar arena va fi gata pana la finalul acestui an".(gsp.ro)

Fanii Rapidului isi pot face abonamente pentru retur... Jucatorii lui Sahtior Donetk, dati afara din mall-ul Harrod's!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x