Antena Căutare

Contra: "Meciul cu Albania e crucial, e o echipa ambitioasa"

Cosmin Contra avertizeaza ca Albania, adversara Romaniei din Preliminariile pentru Euro 2012, nu trebuie vazuta ca o echipa slaba si usor de invins.

"Sunt un tip realist, ma gandesc doar la aceste doua meciuri, cu Albania si Belarus. Accidentarea lui Sapunaru a insemnat pierderea unui jucator cu experienta, iar selecţionerul a apelat la mine. Cred ca am fost convocat pentru experienta mea sa ajut echipa.

Imi doresc foarte mult sa incepem bine aceste preliminarii. E foarte greu daca incepi prost, asa ca trebuie sa fim atenti.
Meciul de vineri e crucial, eu am jucat cu Albania acum doua preliminarii, stiu ce echipa sunt, ce jucatori ambitiosi au. E o echipa greu de invins, in ultimii ani majoritatea jucatorilor evoluează in campionate puternice din Europa.

Sa nu credem ca Albania e o echipă slaba, usor de invins. Doar prin munca, sacrificiu si respect pentru adversar avem sanse sa progresam.

Intotdeauna la Piatra Neamt am fost primiti bine, speram sa fie aceeasi atmosfera buna. Avem mare nevoie de suporteri sa incurajeze echipa, sunt jucători care vor debuta.

Adi Mutu il poate face pe antrenor sa se razgandesca, daca are evolutii bune, daca da goluri. Chiar daca au avut probleme, se pot impaca. Sa lasam subiectul Adi Mutu pentru cand va reveni pe teren", a spus Contra in cadrul unei conferinte de presa.

Citeste mai multe stiri despre echipa nationala pe gsp.ro

Dorel Stoica si Razvan Stanca pleaca pe urmele lui Piturca la Craiova... Dragomir le ameninta pe Steaua si Unirea cu retrogradarea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x