Antena Căutare

Corona Braşov, retrogradată oficial din Liga Naţională şi exclusă din Cupa României la handbal feminin

În urma scandalului de dopaj în care au fost angrenate 17 jucătoare de la Corona Braşov, FR Handbal a comunicat decizia Comisiei Centrale de Apel, prin care retrogradează echipa din Liga Naţională 2019-2020 şi pierde meciul din 16-ile Cupei României, cu Ştiinţa Bucureşti, cu scorul de 0-10.

”În temeiul art. 21.2. din Regulamentul Disciplinar al FRH, schimbă în parte hotărârea apelată, în sensul că, sancţionează echipa de handbal feminin senioare CSM Corona Braşov cu retrogradarea din Liga Naţională, ediţia 2019-2020. (...) Sancţionează echipa de handbal feminin senioare CSM Corona Braşov cu pierderea jocului programat între CSU Ştiinţa Bucureşti şi CSM Corona Braşov, contând pentru şaisprezecimile Cupei României, ediţia 2019-2020, cu scorul de 10-0”, se arată în deciziile Comisiei Centrale de Apel.

Clubul Corona Braşov a fost suspendat provizoriu, în decembrie, în urma scandalului de dopaj în care sunt angrenate 17 jucătoare, suspendate şi ele de forul european şi FRH.

Corona Braşov se afla pe locul 3 în Liga Naţională, cu 26 de puncte, iar în urma retrogradării din Liga Naţională şi a anulării rezultatelor, podiumul competiţiei este ocupat, în ordine, de SCM Râmnicu Vâlcea 34 puncte, CSM Bucureşti 33 şi Gloria Bistriţa 24 puncte.

Anterior retrogradării Coronei, lider era CSM Bucureşti, cu 34 puncte, la fel ca SCM Râmnicu Vîlcea (locul 2).

Sursa : news.ro

Australian Open: Şi Monica Niculescu va juca sâmbătă, însă la dublu... Serena Williams după eliminarea de la Melbourne: Am făcut prea multe greşeli pentru a fi o sportivă profesionistă astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x