Antena Căutare

Coronavirus: Nick Kyrgios se oferă să le ducă mâncare celor care au nevoie

Tenismenul australian Nick Kyrgios se oferă să le ducă mâncare celor care au nevoie şi nu şi-o pot procura în timpul restricţiilor impuse de autorităţi din cauza pandemiei de coronavirus, informează Reuters.

"Dacă este cineva care nu munceşte/nu are un venit şi rămâne fără mâncare sau doar dacă sunt vremuri grele... vă rog, nu mergeţi la culcare cu stomacul gol. Nu vă fi frică sau ruşine să-mi trimiteţi un mesaj privat. Aş fi mai mult decât fericit să împart ceea ce am. Chiar pentru numai o cutie de tăiţei, o pâine sau lapte. O voi lăsa la uşa voastră, fără întrebări", a scris Kyrgios pe Instagram.

"Copilul teribil" al circuitului ATP, remarcat prin numeroasele ieşiri nesportive pe teren, şi-a arătat latura bună a caracaterului său şi în timpul incendiilor care au afectat largi suprafeţe din Australia, la finalul anului trecut şi începutul acestui an, când a iniţiat acţiuni caritabile în benficiul pompierilor care luptau cu focul.

În Australia, sunt înregistrate 5.795 de cazuri de Covid-19 şi 39 de decese.

Sursa : news.ro

Del Bosque îl critică din nou pe Neymar: Pe teren încearcă să trişeze, se preface mult... FIFA va anunţa prelungirea sezonului 2019/2020 pe o perioadă nederminată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x