Antena Căutare

Croația - Spania. Finala UEFA Nations League, live pe Antena 1 și online pe AntenaPLAY

Croația - Spania. Finala UEFA Nations League este live pe Antena 1 și online pe AntenaPLAY duminică, de la 21:30. Cele două echipe luptă pentru titlu pe Stadionul Feijenoord din Rotterdam.

trofeul uefa nations league fotografiat de un jurnalist
Finala UEFA Nations League, disputată între Croația și Spania, se vede live pe Antena 1 și online pe AntenaPLAY duminică, 18 iunie, de la 22:30 | Profimedia

Finala UEFA Nations League, disputată între Croația și Spania, se vede live pe Antena 1 și online pe AntenaPLAY duminică, 18 iunie, de la 21:30.

Naționala de fotbal a Spaniei a câștigat cu 2-1 în fața Italiei în semifinala UEFA Nations League și va înfrunta Croația în finala de pe 18 iunie. Selecţionerul iberic Luis De La Fuente a declarat, joi seară, după calificarea în finala Nations League, că este mulţumit şi mândru, el menţionând că jucătorii au respectat ce li s-a cerut.

Croația s-a impus și ea cu scorul de 4-2 în fața Olandei și s-a calificat în ultimul act al competiției. Selecționerul croat Zlatko Dalic crede că jucătorii lui pot câștiga, în sfârșit, un turneu major pentru a încorona o epocă de aur pentru echipa națională.

De altfel, ambele echipe se pot lăuda cu un palmares impresionant - Furia Roja este fostă campioană mondială și dublă campioană europeană, în timp ce Vatreni a terminat pe locul trei la Cupa Mondială din Qatar, la patru ani după ce a obținut locul doi în finala din Rusia.

Urmează, deci, un duel spectaculos între Jordi Alba, fost fundaș al Barcei și căpitan al ibericilor, și Luka Modric, mijlocaș al Realului și lider al croaților.

  • Pentru mai multe detalii despre finala Ligii Națiunilor și confruntarea dintre Croația și Spania accesează as.ro

Finala Ligii Natiunilor 2022-2023 este a treia din Liga Națiunilor, competiția înființată de UEFA pentru echipele naționale. Ediția din 2018-2019 a fost câștigată de Portugalia, după o finală cu Olanda, iar cea din 2020-2021 i-a adus marele trofeu Franței, care a câștigat cu 2-1 ultimul act cu Spania.

Croația - Spania, live pe Antena 1 și online pe AntenaPLAY. Finala Ligii Națiunilor începe la 21:30

Furia Roja o va întâlni pe Croația duminică, într-un meci ce se anunță extrem de interesant. Balcanii au eliminat-o pe Olanda chiar pe teren propriu pentru a ajunge în această ipostază. Adversarii spanioli au învins Italia, la fel ca în semifinala de la ediția trecută.

Duelul stelar din Finala Ligii Națiunilor 2022 - 2013 are loc pe Stadionul Feijenoord din Rotterdam, după ce UEFA a acordat Olandei rolul de organizare a turneului final al Ligii Națiunilor, ediția 2022-2023. Portugalia și Italia au organizat anterior finalele Ligii Națiunilor în 2019 și, respectiv, 2021.

Finala UEFA Nations League disputată între Spania și Croația este live pe Antena 1 și online pe AntenaPLAY duminică, de la 21:30.

Oferta AntenaPLAY pentru sezonul estival: seriale exclusive și competiții sportive de top

În platforma AntenaPLAY mai pot fi urmărite și o serie de seriale care nu sunt difuzate la TV şi sezoane integrale din cele mai vizionate seriale: Hotel Portofino, Makari – Sicilian Mysteries și Prison Island.

Citește și: Cel mai anticipat thriller al verii se vede în România. Serialul i-a ținut pe fanii k-dramas în suspans până la final

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Citește și: AntenaPLAY lansează în premieră în Romania serialul Secret Obsession. Pelicula spune povestea unei iubiri interzise

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Meciul de calificare Euro 2024, Kosovo- România, transmis aseară de Antena 1, lider detaşat de audienţă... Ce performanță în fotbal a reușit fiul cel mic al lui Adrian Mutu: „Pe urmele tatălui”. Cum arată acum Tiago Mutu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x