Antena Căutare

Cupa Davis/ Argentinienii se tem de tricolori: "Romanii joaca destul de bine. Au devenit mai increzatori"

Tenismanul Juan Monaco, component al echipei de Cupa Davis a Argentinei, a declarat, luni, ca intalnirea, din primul tur al Grupei Mondiale impotriva Romaniei, nu va fi deloc usoara pentru sud-americani, informeaza canchallena.com, citat de Mediafax.

Romanii joaca destul de bine. Au devenit mai increzatori la dublu pentru ca au castigat titlul la Acapulco. In plus, Hanescu este un jucator de simplu foarte respectat in circuit


Hanescu si Monaco ar putea juca chiar in prima zi a intalnirii de la Buenos Aires, jucatorul argentinian avertizand ca partida este una dificila. "Hanescu are aproape doi metri si o forma fizica foarte buna. Daca va fi cazul, il voi infrunta cu responsabilitate. Argentina poate ajunge sa castige Cupa Davis. Avem o echipa mare. Juan Martin del Porto este din nou in forma, deci avem optiuni si putem sa jucam pe orice suprafata", a adaugat tenismenul argentinian.

Argentinienii au efectuat, luni, primul antrenament in vederea intalnirii cu Romania, programata vineri, 4 martie, la Buenos Aires. Modesto Vazquez, capitanul nejucator al Argentinei, a anuntat ca David Nalbandian, Juan Monaco, Juan Ignacio Chela si Eduardo Schwank vor forma echipa care va juca impotriva Romaniei. Nalbandian si Monaco vor evolua la simplu, in timp ce in partida de dublu vor juca Schwank si Chela.

Echipa Romaniei, condusa de Andrei Pavel, va fi formata din Victor Hanescu, Adrian Ungur, Victor Crivoi si Horia Tecau. Hanescu si Tecau au castigat, in week-end-ul trecut, proba de dublu din cadrul turneului de la Acapulco.

Foto: Intact Images

Chicago Bulls a facut spectacol in partida de la Washington: 105-77... AC Milan - Napoli 3-0/ Lectie de fotbal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x