Antena Căutare

David Popovici, o nouă medalie de aur la Campionatele Europene de natație. Sportivul, campion la 200 m. Cursa a fost în AntenaPLAY

David Popovici este dublu campion european! Fenomenul natației a câștigat medalia de aur la proba de 200 m liber, la Campionatele Europene de Nateți de la Belgrad, transmise live în AntenaPLAY.

David Popovici zâmbind Galerie
David Popovici, cursă superbă în Finala probei de 200 m liber, de la Campionatele Europene de natație de la Belgrad | Profimedia

David Popovici a fost într-o formă de zile mari la Campionatele Europene de la Begrad, transmise în AntenaPLAY. După prestația fabuloasă, sportivul nostru ne dă speranțe pentru podium și la Jocurile Olimpice.

David Popovici a obținut două medalii de AUR la CE de la Belgrad 2024.

Citește și: Momentul în care a fost intonant imnul României pentru David Popovici | VIDEO. Prima reacție a sportivului după aurul obținut

David Popovici, aur la Campionatele Europene de natație, la 200 m liber

După ce a obținut aur la 100 m, David Popovici a avut un parcurs superb și la proba de 200 m a competiției. S-a calificat cu cel mai bun timp atât în semifinale cât și în finală. David a plecat de pe culoarul 4 și a făcut o cursă spectaculoasă în finala probei de 200 m liber. Fenomenul națatiei a terminat cursa Finalei de 200 m liber la CE de natație de la Belgrad pe primul loc, cu timpul 1.43.13.

S-a întors la secunda 23,83. Cea de-a doua întoarcerere a fost la 50 de secunde și a condus detașat toată cursa. David Popovici este într-o formă de excepție înainte de Jocurile Olimpice!

Pe locul 2 s-a clasat lituanianul Danas Rapsys, cu 1 min 45 sec 65/100, iar pe locul 3 a fost elveţianul Antonio Djakovic, 1 min 46 sec 32/100.

Cursa a fost în AntenaPLAY și pe Antena 3 CNN.

În 2022, la Campionatele Europene de la Roma, David Popovici a cucerit medalia de aur după ce a înregistrat timpul de 1:42.97. Recordurile mondiale şi europene sunt de 1:42.00.

David Popovici este ptegătit pentru Jocurile Olimpice de la Paris:

”Eu consider că toate experiențele prin care trecem ne învață ceva. Am mai spus ceea ce antrenorul meu a citat 'Nu lăsa succesul să ți se urce la cap și nici eșecul să îți coboare la inimă'. Nu sunt trist în sensul pe care îl are acest cuvânt, ci caut să înțeleg ce nu a mers bine în cursa respectivă și să rezolv.

Sunt mulțumit de parcursul meu sportiv de până acum, mai am încă multe de învățat și abia aștept toate provocările”, a declarat David Popovici cu puțin timp înainte de Campionatele Europene de înot.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ștafeta de 4x100 metri liber a României, locul 5 la CE de natație de la Belgrad. Cursa a fost în AntenaPLAY... Imnul României a răsunat pentru a doua oară la CE de natație de la Belgrad, pentru David Popovici. Momente emoționante |...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare
Super Neatza, 27 iunie 2024. Mituri despre expunerea la soare Joi, 27.06.2024, 10:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x