Antena Căutare

Doi romani medaliati la Jocurile Olimpice, rapiti in timpul competitiei de Crina Abrudan

Crina Abrudan, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, impreuna cu Magda Bucur si Gabi Balasu le-au adus si le aduc in continuare telespectatorilor Antena 1, Antena 3 si Gsp Tv cele mai importante si relevante informatii de la Jocurile Olimpice de la Londra. Stirile, interviurile, reportajele si editiile speciale au fost doar o parte dintre activitatile care le-au ocupat timpul celor trei, pe perioada celor doua saptamani petrecute in capitala Regatului Unit. Crina Abrudan si colegii sai au incercat de asemenea sa fie aproape de sportivii romani, astfel ca dupa terminarea competitiilor in care erau implicate, Crina Abrudan i-a rapit pe Alin Moldoveanu si Razvan Martin, invitandu-i la o plimbare inedita.

Alin Moldoveanu a fost primul sportiv roman care a deschis sirul medaliilor de aur la Jocurile Olimpice din Londra de anul acesta. Nici Razvan Martin nu s-a lasat mai prejos, reusind sa obtina medalia de bronz la categoria 69 de kilograme in proba de haltere. Desi inconjurati de prieteni, antrenori si reporteri nerabdatori sa petreaca impreuna momentul postvictorie, Crina Abrudan, reporterul special Antena 1, a reusit la finalul concursului sa ii scoata la o plimbare inedita pe Alin Moldoveanu si Razvan Martin peste raul Tamisa.

Crina i-a convins pe cei doi sa participe la filmarea unui reportaj special, in interiorul unei telegondole. O aventura minunata deasupra Satului Olimpic, condimentata de dezvaluiri referitoare la aspecte nevazute din spatele unei medalii, cat si realitatea cutremuratoare ascunsa de povestea de success a lui Razvan Martin. In plus, urmarind reportajul realizat de Crina Abrudan si colegii sai, telespectatorii vor putea afla si detalii despre ce s-au decis fericitii posesori ai medaliilor sa faca cu fabuloasele sume castigate.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Miza uriasa » Ratarea calificarii ar declansa cutremurul in tabara Stelei! 3 consecinte grave... Halterofil din Germania, strivit sub 196 de kilograme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x