Doliu în presa sportivă românească. Ivonne Ghiţă, vocea Eurosport din ultimii 14 ani, s-a stins astăzi

Ivonne Ghiţă, una dintre vocile inconfundabile de la pupitrul de comentariu de la Eurosport România, s-a stins din viață la 50 de ani, după o luptă crâncenă cu boala.

Ivonne Ghiţă, una dintre vocile inconfundabile de la pupitrul de comentariu de la Eurosport România, s-a stins din viață la 50 de ani, după o luptă crâncenă cu boala.

Arnold Cobilanschi, Directorul Editorial Eurosport România, a anunțat, joi seară, printr-o postare pe contul oficial de Facebook Eurosport România, dispariția comentatoarei sportive

Ivonne Ghiță era la Eurosport din 2004, vocea ei inconfundabilă predominând sporturile artistice din programele olimpice, precum patinaj și gimnastică.

”Cu adâncă și profundă durere, în această seară, echipa Eurosport și-a luat adio de la colega și prietena Ivonne Ghiță. Boala a învins și Ivonne s-a stins din viață.

Din 2004 alături de noi, Ivonne a fost vocea inconfundabilă a sporturilor ”artistice”, a programelor olimpice și a multor competiții transmise de Eurosport.

Am pierdut un comentator de bază, dar mai ales una dintre cele mai plăcute personalități din redacția noastră. Discovery și Eurosport România își exprimă profundul regret pentru pierderea colegei noastre și suntem alături de familie și cei dragi în aceste momente grele.

Ivonne, să-ți găsești liniștea eternă! - Arnold Cobilanschi, Director Editorial Eurosport România

Absolventă a Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, dar şi a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării a Universităţii din Bucureşti, Ivonne Ghiţă a fost comentator sportiv şi specialist în PR. S-a aflat şi la microfonul Televiziunii Române, iar timp de şapte ani a fost Director de Comunicare şi PR Manager în domeniul dezvoltării proiectului în cadrul Media Pro International.

Ivonne Ghiță a fost numită în funcţia de manager de proiect al Casei României pentru Jocurile Olimpice de la Sydney 2000.

În urmă cu nici două luni, Eurosport România pierdea o altă voce emblematică. Pe 19 iulie a murit Marius Ancuţa, omul care, alături de Daniel Bontea, a făcut cunoscut snookerul în România prin intermediul Eurosport.

Ultimele știri