Antena Căutare

FC Santos a castigat Copa Libertadores pentru prima oara din 1963

FC Santos a castigat mansa secunda a finalei Copei Libertadores (in tur, 0-0) in fata uruguayenilor de la Penarol Montevideo si a cucerit trofeul care este echivalentul Ligii Campionilor in America de Sud pentru prima oara din 1963, atunci cand brazilienii il aveau in echipa pe Pele.


"Aceasta victorie inseamna foarte mult pentru noi. Am cucerit multe trofee, am castigat campionate ale Braziliei atat ca jucator, cat si ca antrenor, dar fanii continuau sa ma critice pentru faptul ca nu am triumfat niciodata in Libertadores. Acum, cu siguranta, imi vor cere sa castigam Mondialul cluburilor", a declarat Muricy Ramalho, tehnicianul invingatorilor.

Capitanul lui Santos, Edu Dracena, a avut cuvinte de lauda si la adresa adversarilor: "Stiam ca va fi un meci dificil, dar am luptat foarte mult pe teren. Am fost mai buni decat Penarol, chiar daca uruguayenii au fost niste rivali adevarati".

Fanii lui Santos au dat imediat startul fiestei, la care a participat inclusiv marele Pele, cel care facea parte din echipa la ultimul succes in Copa Libertadores.

Verdict in Cazul Cozma: Inchisoare pe viata pentru R.Sandor si N.Gyozo... Plecari pe banda rulanta de la Lyon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x