Antena Căutare

FC Santos s-a calificat in finala Campionatului Mondial al cluburilor

FC Santos este prima echipa calificata in finala Campionatului Mondial al cluburilor, competitie care se desfasoara in Japonia, dupa ce echipa braziliana a invins in prima semifinala formatia nipona Kashiwa Reysol cu scorul de 3-1.


Gazdele au dat senzatia ca pot forta o revenire, reusind sa reduca din diferenta in startul partii secunde, prin Hiroki Sakai, care l-a invins pe Rafael Cabral in urma unui corner, insa Danilo a refacut avantajul brazilienilor dintr-o lovitura libera de la aproximativ 30 de metri si a stabilit scorul final.

Kashiwa Reysol va juca in meciul pentru locul 3 cu invinsa din cealalta semifinala, care va avea loc joi, la Yokohama, intre Al-Sadd (Qatar) si FC Barcelona.

In meciul pentru locul 5, care a avut loc miercuri, mexicanii de la Monterey au invins cu 3-2 campioana Africii, Esperance Tunis.

Africanii au marcat primii, dupa jumatate de ora de joc, prin Yannick Ndjeng, dar Monterey a intors rezultatul in doar opt minute, gratie reusitelor lui Hiram Mier (39), Aldo De Nigris (44) si Jesus Zavala (47). Cu un sfert de ora inainte de final, Khaled Mouelhi a transformat un penalty pentru tunisieni, care nu au mai avut insa forta de a egala.

PSG si Dinamo Kiev, eliminate. Vezi toate clasamentele si rezultatele din Europa League!... Steaua – AEK Larnaca 3-1 / Ros-albastrii sunt in primavara europeana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x